Festa e pazakontë e “Big Brother 9”!
15/03/2017 00:00

Ish-konkurrentët bashkë, në pritje që show të ndezë dritat

Wake Up/ Për Ema Andrean s’është kurrë mjaftueshëm të përballesh me diktaturën
18/04 11:44
Wake Up/ “Shallow” nga “Gjons’tears”
18/04 11:40
Wake Up/ Gjon’s tears, fansat shqiptar mbështetja më e madhe
18/04 11:18
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:14
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:12
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:11
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:57
Wake Up/ Iljard Shaba, “Revolucion” me violonçel
17/04 12:49
Wake Up/ Qytetarët shpëtojnë nga sorollatjet, 76 shërbime në një zyrë të vetme
17/04 12:46
Wake Up/ Produktet me mërkur të rrezikshme: Nga mbushjet dentare deri te kozmetika
17/04 12:43
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:06
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:04
Wake Up/ Shkrimtari Luan Rama: Si u zgjua Parisi pa “Notre Dame”
16/04 12:51
Wake Up, 16 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
16/04 12:32
Wake Up/ Kledi Kadiu: Martesa ma ka ndryshuar komplet jetën
16/04 12:31
Wake Up/ Erkand Qerimaj sjell medaljen e botërorit në Shqipëri pas 17 vitesh
16/04 12:28
Wake Up/ Raporti: Universitetet, mijëra euro për luks dhe 0 euro për kërkimin shkencor
16/04 12:22
Wake Up, 16 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
16/04 12:12
Wake Up, 16 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
16/04 12:11
Wake Up, 15 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
15/04 13:37