Fatmir Xhafaj: Audio-përgjimi, sajesë! Po shantazhohem nga interesat e krimit! Prokuroria të hetojë
16/05/2018 21:19

Fatmir Xhafaj doli pak minuta pas orës 18:30 në takimin e paralajmëruar për mediat dhe fjalën e nisi me sqarimin se nuk po dilte për të sqaruar akuzuesit e tij, por për publikun dhe miqtë ndërkombëtarë.