Fabian Basha risjell “Si Pemë” të Produkt 28 në Soirée
17/04/2019 23:15

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Bedri Islami, Fabian Basha, Odeta Katundi, Erion Korini, Hygerta Sako, Ludmilla Baballëku, Besmir Metani, Tatjana Kora.