“Exclusive”, njeriu që sfidoi regjimin komunist
20/01/2019 12:49

Partia Komuniste nisi betejën e ashpër të eliminimit të mendimit ndryshe brenda radhëve të saj, duke përligjur ngjitjen e pazakontë të Enver Hoxhës në krye. Por, cili ishte njeriu, që sfidoi për shumë kohë drejtuesit e regjimit, në emër të idealizmit dhe një të majte europiane?