Episodi i plotë: Soirée, “Kujtojmë të madhen, Vaçe Zela”, 10 Prill 2019
11/04/2019 00:00

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Pjetër Rodiqi, Irma Rodiqi, Faslli Aliçi, Violeta Kacadei, Hysni Zela, Fatmir Mneri, Luan Zhegu, Osman Mula, Aleksandër Peçi, Mevlan Shanaj, Natasha Leko, Juliana Pasha.