Episodi i plotë: E Diell 9 qershor 2019, Entertainment Show
09/06/2019 18:01

"E diell", programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke i dhënë një hapësirë çdo fushe me potencial interesant për të krijuar spektakël. Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Këngëtare: Ana Kodra Të ftuar: Mihrije Braha, Naim Abazi, Iva Mera, Kujtim Gjuzi Rubrikat: Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla, Ervin Kurti, Flori Gjini, Ilnisa Agolli, Afërdita Shuteriqi, Einxhel Shkira, Argjira Spanca, Emiliano Lule, Jetmira Agalliu. Imazh i Lotarisë Kombëtare: Suela Boçi.

Episodi i plote: E Diell 14 korrik 2019, Entertainment Show
14/07 18:16
“Kolegji Profesional i Tiranës”- Është koha të ndërtosh botën tënde “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Kremto eventin tënd në “Adorions Palace” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Ana Kodra këndon “Lule, lule” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
“Escape”- Cliqme, artisti nga Kongo që këndon shqip “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Moderatoret në audicion nga Dalina Buzi për sezonin e ri të Anabel Hostel “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:03
“Këndi i së vërtetës”- Dalina Buzi “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Robert Berisha këndon “Kush niset me bo sevda” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Einxhel Shkira sprovon në muzikë Robert Berishën “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
“Gjira`s Style”- Vajzat me bikini joshin Robert Berishën “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Moderatorët tregojnë fiksimin e tyre me celularin “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Lali dhe Luli i tregojnë muskujt Robert Berishës “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Me apo pa Norën!? Robert Berisha u mbyll gojën të gjithëve “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Robert Berisha këndon “Pranverë në Prishtinë” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:01
Episodi i plote: E Diell 7 korrik 2019, Entertainment Show
07/07 18:01
Lali dhe Luli kompozojnë këngë për Redon Makashin “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00
Muzika për Blerina Shalarin: një udhëtim i pandalshëm! “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00
Klea Huta- “Këndi i së vërtetës” “E Diell”,7 korrik 2019
07/07 18:00
Pjata VIP- “Sushi” për Klea Hutën ” “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00
Spitali Amerikan- Stina e verës dhe shëndeti “E Diell”, 7 korrik 2019
07/07 18:00