Emisioni i plotë: Hipokrati, 27 Korrik 2019, Diarretë e stinës
27/07/2019 18:30

Moderatore: Oriela Kosho Të ftuar: Dr. Najada Como - Shefe e Shërbimit Infektiv QSUT Hipokrati i kësaj jave diskutoi rreth problemeve të diarres. Gjatë verës dhe në sezonin e hershëm të shiut, diarreja sezonale është diçka e zakonshme. Në verë, moti i ngrohtë lejon rritjen e shpejtë të ndotjes së baktereve në ushqim, duke shkaktuar helmim dhe diarre bakteriale. Fëmijët që konsumojnë ushqime të kontaminuara me baktere kanë të vjella, dhimbje të forta barku dhe diarre pas 3 deri 24 orëve. Ata gjithashtu mund të përjetojnë dhimbje koke ose ethe.

Emisioni i plotë – Hipokrati, Kujdesi ndaj lëkurës pas plazhit, 21 Shtator 2019
21/09 23:38
Hipokrati, Profil në 5 minuta, kompania Pastrime Silvio, 21 Shtator 2019
21/09 20:24
Hipokrati, Dermatokozmetika – Life Style Medicine, 21 Shtator 2019
21/09 20:23
Hipokrati, Oni Pustina, 21 Shtator 2019
21/09 20:22
Hipokrati, Dermokozmetika: Femra vs Meshkuj, 21 Shtator 2019
21/09 20:21
Hipokrati, Si bëhet vlerësimi i lëkurës pas sezonit veror?, 21 Shtator 2019
21/09 20:20
Hipokrati, Kujdesi ndaj lëkurës pas plazhit, 21 Shtator 2019
21/09 20:20
Të flasim për shëndetin/ Emisioni ‘Hipokrati’ në Top Channel vjen i ndryshuar
29/08 21:21
Hipokrati-klinika Brianza, Pjesa e 1,17 Gusht 2019
17/08 20:50
Hipokrati-klinika Brianza, Pjesa e 2,17 Gusht 2019
17/08 20:49
Hipokrati-klinika Brianza, Pjesa e 3,17 Gusht 2019
17/08 20:48
Hipokrati, 27 Korrik 2019,  Diarretë tek të rriturit dhe fëmijët, si janë rastet?- Top Channel 
27/07 18:54
Emisioni i plotë: Hipokrati, 27 Korrik 2019, Diarretë e stinës
27/07 18:30
Hipokrati, 27 Korrik  2019, Tek mjeku pediatër për diarretë e stinës – Top Channel   
27/07 18:29
Hipokrati, 27 Korrik 2019, Dieta e shëndetshme për diarretë – Top Channel
27/07 18:29
Hipokrati, 27 Korrik 2019, Trajtimi i diarresë nëpërmjet dehidratimit –  Top Channel
27/07 18:29
Hipokrati, 27 Korrik 2019, Sezoni i parë i Hipokratit, komente nga mjekët dhe ndjekësit
27/07 18:29
Emisioni i plotë: Hipokrati, 20 Korrik 2019, Mëlçia
20/07 19:01
Hipokrati, 20 Korrik 2019, Dieta e shëndetshme për mëlçinë
20/07 19:00
Hipokrati, 20 Korrik 2019, VoxPop/ Si kujdesen qytetarët për mëlçinë?
20/07 19:00