E njihni EvlihaCelebiun? – 20 Tetor 2019
20/10/2019 22:00

Kronikanin e lashtë që la potencialisht shumëcka për historinë, arkitekturën, kulinarinë, traditën shqiptare e ca më shumë në Sejahatnamete e veta? ... Prisni, se ka edhe më... shkroi për shqiptarinë, atëherë kur arnautllëku ish një mallkim. Me Edi Caka ... në Vitrinën e Librit.. Por prisni se ka prapë. Cili eshte libri tjetër? Surpriza vazhdon...

Nga vijmë dhe ku shkojmë? – 18 Nëntor 2019
18/11 13:07
Një libër i pazakontë i vjen lexuesit.– 10 Nëntor 2019
10/11 22:01
Figura e Diktatorit komunist të pasluftës së Dytë Botërore. Si arrin ai të kthehet në një mit?
10/11 18:02
Vitrina e Librit/ Përse humanizmi shqiptar lindi mes klerikëve të veriut? – 03 Nëntor 2019
03/11 22:00
Vitrina e Librit/ Historia e Mendimit Shqiptar; A është e vonuar tradita e shkrimit shqip?
03/11 18:01
Keni idenë se gratë japoneze janë vetëm të bukura e të urta? – 27 Tetor 2019
27/10 22:01
Përse gratë paguhen më pak për më shumë punë?
27/10 18:00
E njihni EvlihaCelebiun? – 20 Tetor 2019
20/10 22:00
E njihni EvlihaCelebiun?
20/10 18:01
Vitrina e Librit/ Bulëza dashurie në një mbrëmje kërcimi: ‘Tango në prill’. – 13 Tetor 2019
13/10 20:45
Vitrina e Librit/ Një vëllim poezish që del prej shpirtit: ‘Tango në prill’.
13/10 18:00
Vitrina e Librit/ Dr. Henry Marsh – 29 Shtator 2019
29/09 20:45
Vitrina e Librit/ Tej një mendje të bukur si e Dr. Henry Marsh
29/09 18:00
Vitrina e Librit – Historia e Artit Shqiptar 1858-2000. – 22 Shtator 2019
22/09 21:31
Vitrina e Librit/ Historia e Artit Shqiptar 1858-2000.
22/09 18:01
Vitrina e Librit, 15 Shtator 2019
15/09 20:15
Vitrina e Librit / Dr. Isuf Kalo:A ka marrë pjesë Nexhmija në helmimin e Enver Hoxhës?
15/09 18:00
Vitrina e Librit, 8 Shtator 2019
08/09 20:31
Vitrina e librit/Si është të biesh në dashuri në një spital psikiatrik?
08/09 17:31
Vitrina e Librit, 1 Shtator 2019
01/09 21:02