“Dua të të bëj të lumtur”, rekord audience dhe reagimesh në rrjetet sociale
04/03/2018 15:53

“Dua të të bëj të lumtur” ndan publikun përgjysmë. Që prej nisjes së këtij formati, është vënë re një reagim i madh nga audienca që e ndjek, siç nuk ka ndodhur më parë.