Devijimi i lumit Vjosa në Greqi, ngërçi i ri me Shqipërinë
21/02/2015 00:00

Vjosa do të sjellë një tjetër përmbytje, këtë herë jo banorësh, por të raporterëve mes Shqipërisë dhe Greqisë nëse i shkohet deri në fund një projekt - ideje të nisur në fqinjin tonë jugor.