Dënim apo e vërtetë: Lorenc Hasrama tregon sekretet e tij
22/02/2020 17:00

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Pop Culture 3 | Episodi 26
28/03 22:14
Si ka qënë java e dytë e karantinimit të vajzave të Pop Culture? | Pop Culture 3
28/03 19:50
Si do të duken vajzat kur të dalin nga karantina? | Pop Culture 3
28/03 19:49
Covid-19! Rrëfehet gazetarja: Kam frikë por… | Pop Culture 3
28/03 19:49
Sidorela Gjoni: Dua të intervistoj një të prekur me Covid-19 | Pop Culture 3
28/03 19:48
Sakrificat e gazetares Kristi Gongo: Nuk takoj dot familjen | Pop Culture 3
28/03 19:48
Shpat Deda Live (cover) «Grusht qershi» | Pop Culture 3
28/03 19:47
Lojë: «Ploteso tekstin e lajmit» ! Të qeshura dhe humor në studio | Pop Culture 3
28/03 19:47
Gjyshja e Dojnës jep mesazhin domethenës nga karantina | Pop Culture 3
28/03 19:46
Një ditë me Dojnën | Karantina me gjyshen | Pop Culture 3
28/03 19:46
Çfarë mund të bëni në karantinim me fëmijët sipas Jonida Alickollit? | Pop Culture 3
28/03 19:45
I përplasën mikrofoni! Gazetari Andi Bora sqaron për herë të parë incidentin | Pop Culture 3
28/03 19:44
Shpat Deda mbi Albin Kurtin: «Po protestojmë nga ballkonet në Kosovë» | Pop Culture 3
28/03 19:44
Prapaskenat | Episodi i 26 | Pop Culture 3
28/03 19:43
Sfida Tik-Tok: Qindra të rinj i bashkohen Kejlit | Pop Culture 3
28/03 19:42
Pop Culture 3 | Episodi 25
21/03 18:16
Jeta e një moderatore: Ekrani vs Realiteti | Pop Culture 3
21/03 18:15
Këshillat e Emma Dostit për Covid 19 | Pop Culture 3
21/03 18:15
Sa xheloz janë tiranësit? | Pop Culture 3
21/03 18:15
Fiorentina Halili rrëfen lidhjen e re të dashurisë | Pop Culture 3
21/03 18:15