Çmimet në letërsi, Idir Azizi autori i vitit, Diana Kastrati për përkthimin
06/12/2017 23:47

Ministria e Kulturës kurorëzoi botimet më të mira në letërsi e përkthim për vitin 2016 përmes ceremonisë së Ndarjes së Çmimeve Kombëtare të Letërsisë në sallën e ftohtë të Teatrit të Kukullave, ku leximet e aktorëve Vasjan Lami e Adelina Muça ngrohën teatrin dhe të ftuarit.