Buccal Massage – Në Shtëpinë Tonë, 16 Maj 2019, Pjesa 4
16/05/2019 12:58

Buccal massage është konsideruar si një zëvendësues natyral i botox-it, për shkak të efektit të tij antirrudhë dhe plotësues. Ky fitness I fytyrës, i aplikuar përmes një masazhi intraoral, konsiston në riaktivizimin e muskujve të brendshëm, konturimin e tipareve dhe shtrirjen e linjave të ekspresionit apo rrudhat, duke përmirësuar dukshëm pamjen. Ekspertja e biokozmetikës Anxhela Panxhi na jep më shumë informacione si edh demonstron të gjitha fazat e kësaj praktike.