BE garë me Kinën në Ballkan: Kujdes me investimet dhe kreditë kineze
09/09/2019 17:02

Bashkimi Evropian planifikon të intensifikojë dialogun me vendet e Ballkanit Perëndimor, e të shpjegojë përfitimet që mund të kenë ata përmes financimit të projekteve të infrastrukturës nga ana e bllokut.