Bashkia e Tiranës transformon bllokun në Kombinat
24/09/2017 00:00

Problemet me ujërat e zeza dhe rrugët e amortizuara që shqetësonin banorët e një blloku banimi në kryeqytet, shpejt do të jenë vetëm një kujtim i largët.