Barkat artizanale – Në Shtëpinë Tonë, 18 Prill 2019, Pjesa 3
18/04/2019 12:17

Pasioni dhe përkushtimi për rikthimin e traditës së prodhimit të mjeteve të lundrimit e kanë shtyrë Genta Ahmetin që, me mbështetjen e babait të saj, të realizojë barka të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme në mënyrë artizanale. Ajo na tregon gjithçka mbi karakteristikat, proceset e realizimit të këtyre barkave, si edhe rrëfen aspiratat lidhur me këtë pasion.