Ami dhe Ermali sjellin shportën në kuzhinë
07/12/2018 21:41

Pasi kanë bërë blerjet në supermarket, Ami dhe Ermali kanë sjellë shportën e tyre në kuzhinë dhe janë konkurrentët e “Hell’s Kitchen” ata që do të improvizojnë në recetat e dedikuar për ta.