4 receta me pulë – Në Shtëpinë Tonë, 8 Korrik 2019, Pjesa 4
08/07/2019 14:48

Mishi i pulës është konsideruar si një ndër produktet më të përdorura për të realizuar receta tradicionale apo moderne. Ne sot do t'iu japim 4 opsione me fileto, kofshë pule dhe zog fshati. Mënyrat e gatimit ditën e sotme na i tregojnë dy kuzhinierët, Edlira dhe Erditi, ndërsa nutricionistja Matina Çobo flet për vlerat ushqyese.