Top Talent – Momentet më të bukura dhe më me humor nga audicionet e përgjithshme
26/03/2019 19:42
“Top Talent Backstage”, emocionet e ditës së tretë të audicioneve
20/03/2019 15:56
“Top Talent Backstage”, emocionet e ditës së tretë të audicioneve
18/03/2019 17:01
Përfundojnë audicionet e “Top Talent 2”, spektakli nis në Maj
17/03/2019 15:47
Top Talent 2, audicionet LIVE në kanalin e Top Channel, në Youtube – Dita III
17/03/2019 09:49
“Top Talent II”, audicionet e ditës së dytë
16/03/2019 14:28
Top Talent Backstage – 6 Mars 2019
06/03/2019 17:00
Top Talent Backstage – 4 Mars 2019
04/03/2019 17:10
Top Talent 2/ Fituesja Xhesika Muçaj ju fton të aplikoni
25/01/2019 19:55
Eneda Tarifa, prezantuesja e edicionit të dytë të Top Talent – Voilà, 25 Janar 2019
25/01/2019 19:30
Top Talent 2/ Fituesja Ermiola Muça ju fton të aplikoni
25/01/2019 11:03
Top Talent 2/ Fituesi i edicionit të parë Driton Siqeca u fton të aplikoni
24/01/2019 14:02
“Top Talent” vjen ndryshe në sezonin e dytë. Hapen aplikimet!
22/01/2019 17:22
Top Talent | Finale | Episode 7 | 29 Gusht 2018
30/08/2018 07:01
Top Talent | Gjysmëfinale | Episode 6 | 22 Gusht 2018
23/08/2018 08:04
Promo, Top Talent – Gjysmëfinalja 2 – E mërkure, 21:00 në Top Channel
17/08/2018 14:57
Top Talent | Gjysmëfinale | Episode 5 | 15 Gusht 2018
16/08/2018 07:35
Promo | Top Talent | Gjysmëfinale | E mërkurë, 15 Gusht 2018, 21:00
11/08/2018 16:14
Top Talent | Episode 4 | 8 Gusht 2018 |
09/08/2018 07:01
Top Talent | Episode 4 | 8 Gusht 2018
08/08/2018 19:04
Promo, Top Talent – 08 Gusht 2018
02/08/2018 11:09
Top Talent | Episode 3 | 1 Gusht 2018
02/08/2018 07:00
Top Talent | Episode 2 | 25 Korrik 2018
26/07/2018 16:00
Top Talent, e mërkurë, ora 22:00
21/07/2018 13:59
Top Talent | Episode 1 | 18 Korrik 2018
19/07/2018 18:35
“Top Talent”, së shpejti në Top Channel…
05/07/2018 19:25
Promo – Top Talent, së shpejti në Top Channel
25/06/2018 15:00
“Top Talent” në Top Channel
05/06/2018 20:06