Sara tregon dashurinë për motrën! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
24/02/2018 18:04
Ja video ‘live’ që Gabrieli xhiroi me ‘selfie stick’! | The Voice Kids Albania 2018
24/02/2018 18:03
Vizitë në shtëpinë e Blertës në Han të Elezit
21/02/2018 20:19
Kleansa dhe dëshira e saj për “The Voice”! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02/2018 18:37
Jon, rock-eri i “The Voice Kids”! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02/2018 18:37
Surpriza e “The Voice Kids” për Jasminën! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02/2018 18:37
Talentet e Adolfit | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
17/02/2018 18:37
Intervista e Leonit me Ylli Limanin | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
09/02/2018 22:51
Audicioni i Fshehur i Natalias në sezonin e parë të ‘The Voice Kids’
09/02/2018 22:23
Alina dhe pasioni i saj! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
09/02/2018 22:19
Pak më shumë nga Enxhi! | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
09/02/2018 22:19
Momente Argëtuese | Audicionet e Fshehura 2 | The Voice Kids Albania 2018
08/02/2018 19:16
Momente Argëtuese | Audicionet e Fshehura 1 | The Voice Kids Albania 2018
07/02/2018 14:19
Historia e emrit Speranza | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
27/01/2018 12:07
Basti i Enedës dhe Renisit | Audicionet e Fshehura | The Voice Kids Albania 2018
25/01/2018 19:37
Sa herë u shtypën butonat e kuq? Audicionet e Fshehura 1, The Voice (Kids) Albania
22/01/2018 18:40
Parapaskenat e spotit “Nga 19 Janari” në Top Channel
10/01/2018 15:03
Prapaskenat e Spotit të The Voice Kids | nga 19 Janari në Top Channel
31/12/2017 21:31
Gëzuar Festat nga The Voice Kids
24/12/2017 12:01
Prapaskenat e sezonit të ri, The Voice Kids
29/11/2017 09:01
Prapaskenat e The Voice Kids – Nga Janari në Top Channel
29/11/2017 09:01
Momente nga Audicioni Final në Tiranë, The Voice Kids
18/10/2017 00:00
Prapaskenat e Audicionit Final në Tiranë, The Voice Kids
16/10/2017 00:00
Prapaskenat e Audicionit te Shkodres, The Voice Kids
22/09/2017 00:00
Prapaskenat e Audicionit te Korces, The Voice Kids
20/09/2017 00:00
Prapaskenat e Audicionit te Prishtines, The Voice Kids
15/09/2017 00:00
Prapaskenat e Audicionit te Vlores, The Voice Kids
12/09/2017 00:00
Prapaskenat e Audicionit te Tiranes, The Voice Kids
11/09/2017 00:00
Momente nga Audicioni i Tiranes, 9 Shtator 2017, The Voice Kids
09/09/2017 00:00
Prapaskenat e spotit te Audicioneve, The Voice Kids 2
07/09/2017 00:00