The Voice Kids, Uendi, 17/05/2013
17/05/2013 00:00
The Voice Kids, Xhoi VS Sidrita VS Klaus & Megi, 17/05/2013
17/05/2013 00:00
Skuadra e Almes Eleminimet, 17/05/2013
17/05/2013 00:00
The Voice Kids, Elona, 17/05/2013
17/05/2013 00:00
Skuadra e Altinit Eleminimet, 17/05/2013
17/05/2013 00:00
The Voice Kids, Traineret, 29/03/2013
29/03/2013 00:00
Cabriolet, Pjesa 1 – 03/08/2013
08/03/2013 00:00
Cabriolet, Pjesa 2 – 03/08/2013
08/03/2013 00:00
Në vendin ku koha ka ngrirë
04/03/2013 00:00
Tjetri – Top Channel Albania
14/02/2013 00:00
Ndrek Luca, Pjesa 1 – 06/01/2013
06/01/2013 00:00
Ndrek Luca, Pjesa 2 – 06/01/2013
06/01/2013 00:00
Top Channel Gala 2012, Pjesa 1 – 06/01/2013
06/01/2013 00:00
Top Channel Gala 2012, Pjesa 2 – 06/01/2013
06/01/2013 00:00
Top Channel Gala 2012, Pjesa 3 – 06/01/2013
06/01/2013 00:00
Shqiperi o Nena Ime – Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri – Urimi i Top Media
25/12/2012 00:00
Himni i Flamurit – Kenga e fundvitit
24/12/2012 00:00
Patriotët shqiptarë vriten për herë të dytë
19/11/2012 00:00
Dua vendin tim, Pjesa 1 – 14/10/2012
14/10/2012 00:00
Dua vendin tim, Pjesa 2 – 14/10/2012
14/10/2012 00:00
Dua vendin tim, Pjesa 3 – 14/10/2012
14/10/2012 00:00
Dua vendin tim, Pjesa 1 – 07/10/2012
07/10/2012 00:00
Dua vendin tim, Pjesa 2 – 07/10/2012
07/10/2012 00:00
Dua vendin tim, Pjesa 3 – 07/10/2012
07/10/2012 00:00
Dosja TCH, Pjesa 2 – 26/08/2012
26/08/2012 00:00
Dosja TCH, Pjesa 3 – 26/08/2012
26/08/2012 00:00
Dosja TCH, Pjesa 4 – 26/08/2012
26/08/2012 00:00
Dosja TCH, Pjesa 1 – 26/08/2012
26/08/2012 00:00
Dosja TCH, Pjesa 1 – 19/08/2012
19/08/2012 00:00
Dosja TCH, Pjesa 2 – 19/08/2012
19/08/2012 00:00