Pa Semafor, 31/12/2011 – Editoriali Kol Frakusha Grabitqari dhe Eneda me Salsanon
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kuli dhe Motra (Motra e dashuruar me Xhixhin)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 4 (Kendon Sidrit Bejleri)
31/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 4 – 31/12/2011
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Burgu
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nasi Naqe dhe Thellenxa (I bien fizarmonikes kitares violines)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Xhevria ne Paris
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Etnoklasik te ftuar (6 veta)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nxeneset dhe profesori (Konkursi i shkollave)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Etnoklasik te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset (Endri dhe Stefi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Gra te lira dhe populli (Grate shtatezena hane ne skene)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset drejtojne publikun gabimisht
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Grupi Lynx te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Polici tek e Diell me motrat Vjollca
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Isufi (Parashikimi per 2012)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Procesi sportiv (Marina Vjollca dhe Ed Manushi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Eglantina Toska shoqeruar nga nje klarinetist
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Ramadani Eneda Salsano dhe Kamarieri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Elhajda Dani (Baresha)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Regjistruesit ne Top Show (Alban Dudushi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kengetari Salsano ne Top Show (Mori molla me Sherbet)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Romiri dhe Ramadani (Kamarieri)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kioskat e Gjinit (me fshataret e permbytjes)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Kosti (Selimi sjell publikun)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – 2012 Pse ne Portokalli
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Klarinetisti i ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Salsano
31/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 30/12/2011
30/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 30/12/2011
30/12/2011 00:00