Portokalli, 18/12/2011 – Atentatet (Une e dua Eren)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Cifti i hapur dhe gjykatesja (Divorcohen)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Dy nxeneset dhe drejtori (Grackat ndaj profesorit)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – E ftuar Vesa Luma (Amanet)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Editoriali dhe Gjini (L.Basha ne fshat)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Isufi dhe Salsano (Konkurenca me femra)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Gra te lira dhe Ramadani
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Kori i vajzave (Mesueset e frustruara)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Nikita (Interviste mamit dhe babit)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Koha jote vazhdon (I kane lexuar pyetjet me perpara)
18/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 15/12/2011
15/12/2011 20:00
Wake Up, Pjesa 2 – 15/12/2011
15/12/2011 20:00
Wake Up, Pjesa 3 – 15/12/2011
15/12/2011 20:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 15/12/2011
15/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 15/12/2011
15/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 15/12/2011
15/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 15/12/2011
15/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 15/12/2011
15/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 15/12/2011
15/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 14/12/2011
14/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 14/12/2011
14/12/2011 00:00