Për’puthen on tour, Tetovë, Pjesa 2 – 29 Gusht 2021
29/08/2021 21:00
Për’puthen on tour Tetovë, Episodi i plotë – 29 Gusht 2021
29/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Tetovë, Pjesa 1 – 29 Gusht 2021
29/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Tetovë, Pjesa 3 – 29 Gusht 2021
29/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Korçë, Pjesa 2 – 22 Gusht 2021
22/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Korçë, Pjesa 3 – 22 Gusht 2021
22/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Korçë, Pjesa 1 – 22 Gusht 2021
22/08/2021 21:00
Për’puthen on tour Korçë, Episodi i plotë – 22 Gusht 2021
22/08/2021 21:00
Për’puthen on tour Prishtina, Episodi i plotë – 15 Gusht 2021
15/08/2021 21:01
Për’puthen on tour, Prishtina, Pjesa 2 – 15 Gusht 2021
15/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Prishtina, Pjesa 3 – 15 Gusht 2021
15/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Prishtina, Pjesa 1 – 15 Gusht 2021
15/08/2021 21:00
Vajza e dashuruar me Atdheun shkrihet në audicionet në Berat – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08/2021 21:00
Për’puthen on tour, Berat, Pjesa 2 – 8 Gusht 2021
08/08/2021 21:00
Vajza kërcen belly dance në audicion – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08/2021 21:00
Pretnedenjtja shkon dhe puth me zorr Atdheun – ‘Për’Puthen on Tour’, 8 Gusht 2021
08/08/2021 21:00
Mevlani përlotët ne suprizën e ditëlindjes së tij në ulqin – ‘Për’Puthen on Tour’ ,1 Gusht 2021
01/08/2021 21:00
Çfarë ndodhi me konkurrentët në Durrës dhe Ulqin – ‘Për’Puthen on Tour’, 1 Gusht 2021
01/08/2021 21:00
Konkurrenti preket në audicion, ja arsyeja – ‘Për’Puthen on Tour’ ,1 Gusht 2021
01/08/2021 21:00
Konkurrentja që çuditi në audicione – ‘Për’Puthen on Tour’ ,1 Gusht 2021
01/08/2021 21:00
Çfarë ndodhi në audicion që shkaktoi kaq të qeshura – ‘Për’Puthen on Tour’ 25 Korrik 2021
25/07/2021 21:03
Atdheu rikujton audicionin e tij në Për’puthen – ‘Për’Puthen on Tour’ 25 Korrik 2021
25/07/2021 21:02
Merr mamin live me kamera i tregon që është në audicone, ja reagimi i saj – ‘Për’Puthen on Tour’
25/07/2021 21:01
Kandidati fantastik që vjen në Për’puthen, duke sfiduar edhe veten – ‘Për’Puthen on Tour’
25/07/2021 21:00
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Episodi i plotë – 18 Korrik 2021
18/07/2021 21:03
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Pjesa 1 – 18 Korrik 2021
18/07/2021 21:02
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Pjesa 2 – 18 Korrik 2021
18/07/2021 21:01
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Pjesa 3 – 18 Korrik 2021
18/07/2021 21:00
Për’puthen on tour Shkodra, Episodi i plotë – 11 Korrik 2021
11/07/2021 21:03
Antonela i mat rrahjet e zemrës konkurrentit ‘Për’Puthen on Tour’ 11 Korrik 2021
11/07/2021 21:02