Nostalgji: Portokalli – Ponja & Edi Rama skeçi “Shqiponja gazetare” 28 Nentor 2004
20/10/2020 17:15
Nostalgji: Portokalli – Ponja & Edi Rama skeçi “Ëndrra” 13 Mars 2005
20/10/2020 17:15
Nostalgji: Emisioni Shqip – “Emrat e spiunëve” 12 Tetor 2006 – Premiere 20 Tetor 2020
20/10/2020 16:00
Nostalgji: Dritan Hoxha, vizionari që ndryshoi shqiptarët – Premiere, 16 Tetor 2020
16/10/2020 16:00
Albanologu Bernd Fischer –“ Historianët në Shqipëri janë të ndikuar edhe sot nga politika”
13/10/2020 16:30
Fischer-Mbretëresha Geraldinë ishte një figurë tragjike por ajo kurrë nuk u pendua për fatin që pati
13/10/2020 16:30
Albanologu Bernd Fischer: Si mund të bëhet historia e Shqipërisë e besueshme?
13/10/2020 16:30
Albanologu Bernd Fischer – Kush e solli Enver Hoxhen në pushtet pas Luftës së Dytë Botërore?
13/10/2020 16:30
Albanologu Bernd Fischer–“Shqipëria nuk është ende gati për hapjen e dosjeve të ish Sigurimit”
13/10/2020 16:30
Albanologu Bernd Fischer –“Këshilltarët e korruptuar të Mbretit Zog dëmtuan atë vetë dhe Shqipërinë”
13/10/2020 16:30
Bernd Fischer- “ Historia e Shqipërisë duhet të rishkruhet dhe të plotësohet nga historianët e rinj”
13/10/2020 16:30
Albanologu Bernd Fischer – A ka pasur në Shqipëri luftë civile?
13/10/2020 16:30
Nostalgji: Emisioni “Exclusive: Një histori pa mite. Kush i trembet asaj – Premiere 13 Tetor 2020
13/10/2020 16:00
Jam shqiptarkë- Jeta e 30 mijë shqiptarëve të larguar në shek XVII nga Kolonja e që jetojnë në Greqi
06/10/2020 17:30
Shqiptari i Trakës Greke- “Mbaj mend se në shkollë na mesonin që Skenderbeu ishte me origjinë greke”
06/10/2020 17:30
Stërnipi I Fan Nolit – “Gjyshi grek nuk e donte sepse Fan Noli i mori Greqisë Vorioepirin”
06/10/2020 17:30
Të këndosh këngët kolonjare në shqip, traditë që nga shekulli XVII nga shqiptarët në Trakën Greke
06/10/2020 17:30
Shqiptari i Trakës Greke -“Më ngrihet gjaku kur më thonë që je grek”
06/10/2020 17:30
Shqiptari i Trakës greke deklaron hapur – “Jam shqiptar…fara ime është shqiptare”
06/10/2020 17:30
Shqiptari i Trakës Greke – “Ja kush e ka fajin, që shqiptarët dhe grekët zihen me njëri tjetrin”
06/10/2020 17:30
Nostalgji: Emisioni Shqip “Shqipëria Jonë” 18.06.2007 – Premiere 06 Tetor 2020
06/10/2020 16:00
Nostalgji – Rukie Rama:“ Në hetuesi për të mbrojtur moralin e pacënuar kërkova ekspertizë mjekësore”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Portokalli – Gurali dhe Avdiu – “Skeçi me profesionin si aranxhus muzike”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Rukie Rama: “Në hetuesi, nena më pa me pranga në duar dhe me shenja në trup”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Portokalli: Nini, Vini – “Skeçi me vizat zviceriane”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Rukie Rama:” “Në burgjet komuniste përdorej elektroshoku për të torturuar të burgosurit”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Rukie Rama: “Sigurimi I Shtetit përdori mënyra të ndryshme për të rekrutuar”
29/09/2020 16:30
Nostalgji-Rukie Rama:“ Refuzova të rekrutohesha nga ish Sigurimi I Shtetit dhe prandaj me arrestuan”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Rukie Rama- “Sigurimi I Shtetit më arrestoi në mënyre misterioze”
29/09/2020 16:30
Nostalgji – Rukie Rama: “Beqir Balluku më mësoi në burg komunikimin me mur nëpërmjet alfabetit”
29/09/2020 16:30