“Hell’s Kitchen” – Eliminimi i Klaidit, përloti mamanë e tij
26/10/2018 22:47
“Hell’s Kitchen” – Levreku i papjekur, pjata e Elvanës thyhet në dysheme
26/10/2018 22:29
“Hell’s Kitchen” – Një qime prek limitet e shef Renatos
26/10/2018 22:23
“Hell’s Kitchen” – Vajzat argëtohen duke luajtur golf, djemtë vuajnë në pulari!
26/10/2018 22:08
“Hell’s Kitchen” – Sileoni nuk pranon drejtuesin dhe nervozon Erionin, që duket i tensionuar
26/10/2018 21:39
“Hell’s Kitchen” – Djemtë s’po ja dalin me përgatitjen e brumit dhe shef Renato ja hedh poshtë
26/10/2018 21:21
“Hell’s Kitchen” – Konkurrentët zgjohen në mënyrë të beftë në 05:00 të mëngjesit
26/10/2018 21:16
Hell’s Kitchen, sonte ora 21:00, në Top Channel
26/10/2018 13:45
“Hell’s Kitchen”, episodi i dytë, të premten në orën 21:00
23/10/2018 17:07
Hell’s Kitchen, Episodi 1, Pjesa 1, 19 Tetor 2018
20/10/2018 12:16
Hell’s Kitchen, Episodi 1, Pjesa 2, 19 Tetor 2018
20/10/2018 12:12
Hell’s Kitchen, Episodi 1, Pjesa 3, 19 Tetor 2018
20/10/2018 12:10
Hell’s Kitchen, Episodi 1, Pjesa 4, 19 Tetor 2018
20/10/2018 12:09
Hell’s Kitchen/ Luisi eliminohet
19/10/2018 22:44
Hell’s Kitchen/ Renato dëbon Erionin
19/10/2018 22:30
Hell’s Kitchen/ Elvanës i thyen pjatat
19/10/2018 22:30
Hell’s Kitchen/ Renato hedh në kosh pjatën
19/10/2018 21:44
Hell’s Kitchen/ Suzana nervozon shef Renaton
19/10/2018 21:26
Nga sonte në Top Channel nis transmetimi i “Hell’s Kitchen”
19/10/2018 17:12
Hell’s Kitchen, sonte ora 21:00, në Top Channel
19/10/2018 09:41
Hell’s Kitchen, të premten ora 21:00, në Top Channel
13/10/2018 14:11
Hell’s Kitchen – Aplikoni Tani! – Së shpejti në Top Channel
06/09/2018 13:11