Ftesë në 5, Nga rakia e Skraparit tek kulaçi! Festivali i shijes në Kalabri, 13 Korrik 2022, Pjesa 2
13/07/2022 18:29
Zaptimi i hapësirave publike, debate mes të ftuarve dhe zv.ministres së Turizmit/ Ftesë në 5
12/07/2022 19:03
Bieta: Kazanët plot me mbeturina në Himarë, i kam rënë telefonit…/ Ftesë në 5
12/07/2022 19:02
Ambientalisti: Shezllonave në plazh i kaloi koha, duhet më shumë argëtim/ Ftesë në 5
12/07/2022 19:02
A respektohet 20% në plazhet publike? Zv.ministrja tregon për problemin/ Ftesë në 5
12/07/2022 19:01
Shfrytëzimi i vijës bregdetare,i ftuari: Na kanë kërcënuar në Kakome/ Ftesë në 5
12/07/2022 18:59
Ftesë në 5, Plazh publik, por kush e pastron? 12 Korrik 2022, Pjesa 3
12/07/2022 18:43
Ftesë në 5, Nisma ”Thurje”: Problemi i qytetarit është se ”ha” gjobë, 12 Korrik 2022, Pjesa 2
12/07/2022 18:42
Ftesë në 5, Plazhet publike: Zv/ministrja përplaset me nismën ”Thurje”, 12 Korrik 2022, Pjesa 1
12/07/2022 18:41
Avokati: A ka statistika për numrin e divorceve që sot shkaktojnë vonesa Gjykatës/ Ftesë në 5
11/07/2022 19:38
“Në Shqipëri ndarjet nuk janë paqësore, ka shumë probleme”/ Ftesë në 5
11/07/2022 19:36
Nxehet Shqipja,”Nëse është një plazh nudo, a duhet të shkojmë dhe në restorant nudo”? Ftesë në 5
11/07/2022 19:33
500 Euro gjobë kush del me bikini, debat mes Shqipes dhe Adit/ Ftesë në 5
11/07/2022 19:29
Shiqpe Hysenaj: Vajzat bëjnë xhiro për tu dukur për djemtë “pitbulla”/ Ftesë në 5
11/07/2022 19:28
“Gjykata është e ftohtë,si 1 vit,si 20 vite martesë,vendimi është mospërputhje karakteri”/Ftesë në 5
11/07/2022 19:26
Pjesë e spektaklit italian/ “Më hëngërt mortja ku jam këtu…”/ Ftesë në 5
11/07/2022 19:26
A do të kemi martesë së shpjeti? Graciano plas “bombën”/ Ftesë në 5
11/07/2022 19:25
Ftesë në 5, Divorc tek noteri/“Ndarjet s’janë paqësore, ka kosto në gjykatë, 11 Korrik 2022, Pjesa 2
11/07/2022 19:00
Ftesë në 5, 500 euro gjobë kush del me bikini nëpër qytet… 11 Korrik 2022, Pjesa 3
11/07/2022 18:58
Ftesë në 5,Eksperienca në Itali por dhe martesën, Graciano i thotë të gjitha,11 Korrik 2022, Pjesa 1
11/07/2022 18:49
Ftesë në 5, Aulona & Kledja Musta, motra energjike dhe misterioze, 8 Korrik 2022, Pjesa 2
08/07/2022 18:00
E motra i zbulon komplimentet seksi nga meshkujt, si reagon Aulona/ Ftesë në 5
08/07/2022 18:00
Tortë, lule dhe mesazh prekës, festohet një ditëlindje në studio/ Ftesë në 5
08/07/2022 18:00
Motra e Aulonës “hakmerret live”: Djalin s’ ma ke mbajtur…/ Ftesë në 5
08/07/2022 18:00
Ftesë në 5, Aulona përballë Kledjas, kush doli motër shembullore? 8 Korrik 2022, Pjesa 3
08/07/2022 18:00
“Të ftuarit iu ul padashje karrigia”, Bieta s’ ndalon dot së qeshuri/ Ftesë në 5
08/07/2022 17:37
“Unë ha shumë shëmtuar!”Gazetarja thirrje çunave, plasin të qeshurat/ Ftesë në 5
08/07/2022 17:36
“Këndon si sorrë”, gazetarja ia merr këngës live për inat të kolegut/ Ftesë në 5
08/07/2022 17:36
Ftesë në 5, Aventurat &momentet më të sikletshme të Sibora Bitrit në gazetari,8 Korrik 2022, Pjesa 1
08/07/2022 17:31
“Si ta pranojnë fëmijët të dashurin e ri të mamit?”, pyetje nga publiku/ Ftesë në 5
07/07/2022 18:36