Luan Zhegu: Me tepsi, pjata dhe dy shkopinj, si u bëra baterist /Exclusive
09/05/2021 20:15
Osman Mula: Kur këndonte Komisari Memo… /Exclusive
09/05/2021 20:15
Exclusive – Zef Kolombi, Piktori i dritës dhe natyrës, 02 Maj 2021
02/05/2021 21:00
Exclusive – Plenumi kundër artit – 18 Prill 2021
18/04/2021 21:00
Exclusive / Si nisën shkarkimet dhe burgosjet e artistëve?
18/04/2021 20:45
Exclusive/ “Enveri u prish me Rusinë, Kinën pësoi infarkt në zemër dhe e humbi fare……”
18/04/2021 20:45
Exclusive / Kë kritikoi Dritëro Agolli në Lidhjen e Shkrimtarëve?
18/04/2021 20:45
Exclusive / Dënime dhe ndëshkime, si artistët iu përveshën njëri-tjetrit
18/04/2021 20:45
Exclusive/Çfarë solli kjo epokë e errët në Shqipëri?
18/04/2021 20:45
Exclusive / Lufta e të paaftëve me të aftët, e të rinjve me të vjetrit…..
18/04/2021 20:45
Exclusive/ Fjalimi i Enverit në 1973-in që nuk dëgjohej prej 20 vitesh….
18/04/2021 20:45
Exclusive/Djali i Fadil Paçramit: Mamaja ka fshire 3 vjet rrugët e Fushë Arrëzit
18/04/2021 20:45
Exclusive / Plenumi i 15 marsit: Si ta luftojmë rrethimin e egër imperialisto- revizionist
18/04/2021 20:45
Exclusive/ Djali i Fadil Paçramit: Letra anonime për babain deri sa u mbush kupa
18/04/2021 20:45
Exclusive /Sinjali i parë që Enver Hoxha dha për izolimin
18/04/2021 20:45
Exclusive / Frika që Enver Hoxha kishte nga Rusia…..
18/04/2021 20:30
Exclusive / Reformë kulturore apo izolim, çfarë zgjodhi Enver Hoxha?
18/04/2021 20:30
Exclusive / Goditja e Enver Hoxhës që e çoi Shqipërinë 200 vjet mbrapa
18/04/2021 20:30
Exclusive – Pallati i pioniereve, Historia e talenteve – 11 Prill 2021
11/04/2021 21:00
Exclusive/ Milto Kutali: Cfarë kwshille më dha Prokop Mima?
11/04/2021 20:45
Exclusive / Gjergj Leka këndon sot, macja le të lahet, eja eja bashkë në arë tring tring…
11/04/2021 20:45
Exclusive / Robert Radoja: Nuk kam pasur shtëpi, 15 vjet jetova në Pallatin e Pionierëve
11/04/2021 20:45
Exclusive / Arjan Sukniqi: Nuk më dhanë kostumin për parakalimin e 1 majit, babai ishte në burg
11/04/2021 20:45
Exclusive / Vilson dhe Ketrin Gjoncaj, rrugëtimi i babë e bijë
11/04/2021 20:45
Exclusive / Enada Hoxha, ndër talentet e fundit të pallatit
11/04/2021 20:45
Exclusive / Inva Mula, Ardit Gjebreja dhe Zana Cela kur këndonin fëmijë…..
11/04/2021 20:30
Exclusive/ Gjergj Leka: Nëna ime nuk deshte që unë të këndoja……
11/04/2021 20:30
Exclusive / Lili Cingu: I kishim opingat, kostumet, shamitë …
11/04/2021 20:30
Exclusive / Suzana Frashëri dhe Suzana Turku: Ka qenë një magji…
11/04/2021 20:15
Exclusive / Viti i largët 1958, kur inaugurohej Pallati i Pionierëve
11/04/2021 20:15