Armaldo Kllogjeri surprizon djalin e verbër – Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
04/04/2021 00:00
Gruaja e përlotur rrëfen dhunën dhe momentet më të vështira të jetës së saj- Dua të të bëj të lumtur
04/04/2021 00:00
Xhensila Myrtezaj surprizon fansen e saj – Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
04/04/2021 00:00
Xhensila Myrtezaj surprizë për fansen – Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
04/04/2021 00:00
Motra ka një mesazh për gruan e dhunuar për vite të tëra – Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
04/04/2021 00:00
Gruaja rrëfen dhunën çnjerzore nga ish-bashkëshorti – Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
04/04/2021 00:00
Armaldo Kllogjeri performon “Caruso” të Lucio Dalla – Dua të të bëj të lumtur, 3 Prill 2021
04/04/2021 00:00
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:45
Ish- vjehrrit sqarojnë situatën në prapaskenë – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
A dinë vajzat e “Përputhen” të varin rroba në tel? – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Nëna rrëfen momentet kur u detyrua të linte fëmijët në jetimore–Dua të të bëj të lumtur,27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Nusja ka një mesazh për ish-vjehrrit e saj – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Përplasje mes nuses dhe ish-vjehrrisë – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Nusja ka një mesazh për ish-vjehrrit e saj – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Prova e fundit për vajzat e “Përputhen” – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Vajzat e “Përputhen” pastrojnë peshkun – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Djemtë kanë nje mesazh për nënën që nuk i braktisi – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Nuse për djalin nga vajzat e Përputhen – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Nëna që jetoi 5 vite në jetimore me djemtë e saj – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Vajzat e “Përputhen” lajnë tapetet – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Vajzat e “Përputhen” qerasin vjehrrën e ardhshme – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:15
Vajza ka një kërkesë për nënën e saj – Dua të të bëj të lumtur, 27 Mars 2021
27/03/2021 23:00
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:31
Komandanti i UÇK zbulon që ushtari i tij jeton pas 21 vitesh – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:30
Xhensila Pere ka një mesazh për gazetarët e ‘klikimeve’ – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:30
Xhensila Pere shpjegon pse vendosi të transmetohet intervista – Dua të të bëj të lumtur,20 Mars 2021
21/03/2021 00:30
Xhensila Pere debat me gazetarin – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:30
Poezia e Komandantit të UÇK për luftën e Kosovës – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:30
Gazetari pranon që pyetja ishte tendencioze – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:30
15 vite dashuri – Dua të të bëj të lumtur, 20 Mars 2021
21/03/2021 00:30