Zgjedhjet, PS dy padi në Prokurori
22/07/2011 17:45

Partia Socialiste ka depozituar në Prokurorinë e Përgjithshme dy kallëzime penale shtesë që kanë të bëjnë me listat e zgjedhësve dhe rezultatin e kryeqytetit.