Zgjedhja e Fjorit për javën që vjen -Për’Puthen
16/01/2022 15:49

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Lea nuk pushon së qari, Irisi komenton mbi familjen e Leas – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:31
Remili dhe Eda tallen me Loridën – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Irisi ka një koment për motrën e Leas, ja çfarë i thotë – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Arjani godet keq sot Remilin… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Mateo i refuzon kërcimin Leas, por çfarë ndodhi? – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Ilda rikthehet provokuese dhe qëllon Petron… – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lea s’pushon së qari, nga surpriza që ndodhi në studio – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Lorida shpërthen ndaj takimit të Remilit dhe Edës – Ep.62 Përputhen 06/12/2022
06/12 19:30
Bora Zemani, çfarë nuk keni parë nga prapaskenat – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Bora Zemani , nga grimi në studio – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:19
Ilda duke hyrë me çanta në duar në Top Channel – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:18
Petro kishte reçipeta në makinë, Irisi i kërkon llogari – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:18
Lea ofendon Petron : si manjak , stë vjen turp – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:17
Petro i vjen në ndihmë Irisit, për çfarë? – Për’puthen Prapaskena
06/12 11:16
Bora Zemani, rikthehet si prezantuesja e Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:31
Bora Zemani: Ja përse u riktheva në Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
E papritur, Lea e bindur: “Petro është tallur me mua!” – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Arbri, djali rekord me refuzimet më të mëdha në Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Kujtimet e Borës në dy vite Përputhen – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30
Emocionuese; Ja si e priti studio Borën, në rikthimin e saj – Ep.61 Përputhen 05/12/2022
05/12 19:30