Zbulohet dokumenti sekret! Cako, Edi Rama pasardhës i… Globalizmi, ç’po ndodh me të? – E Diell
24/06/2024 09:26

Rubrika: Edi Manushi, Alfred Cako, Milaim Zeka, Belinda Dragoti, Albatros Rexhaj, Bledi Mane Këtë javë në emision do diskutojmë mbi fiksimin e Hitlerit me Antarktidën dhe zbulimet e vjetra. Alfred Cako bën lidhjen e Edi Ramës me Kristofor Kolombin. Një pjese të rëndësishme këtë javë për globalizmin, një progres apo konspiracion?