Zbulo kë zgjedh Mikela në takim për javën që vjen – Për’Puthen
23/01/2022 11:59

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Murati në një njohje jashtë programi, “Ndjej flutra në zemër” – Përputhen PRAPASKENA
21/05 10:15
Andi Artani nxjerr të fshehtat e lidhjes me Jasminën – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:31
Andi nuk rresht për Jasminën: Nuk dinte të komunikonte – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
“Nuk i dua vajzat turke, janë xheloze, nuk njohin limite” – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
E papritur; Andi tregon se ka qenë në shtrat me Jasminën – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Meliku flet për vajzën që ka njohur dhe vihet në siklet – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Jasmina është bërë fantazmë në jetën time – Përputhen, 20 Maj 2022
20/05 19:30
Andi harron Jasminën? Ja vajza që po njeh – Përputhen PRAPASKENA
20/05 13:52
Çfarë ka Andi Artani me Ridvanën?! – Përputhen PRAPASKENA
20/05 13:52
Meliku në një lidhje, i shëndrisin sytë.”Dedikim Tatuazhin për të dashurën” – Përputhen PRAPASKENA
20/05 13:51
Ritvana s’lë gjë pa thënë për Argjendin, vazhdojnë inatet e vjetra – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:55
Me cilin djalë do ishte lidhur Ritvana po të kishte qëndruar në program – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:54
Mikela dhe Ritvana nuk ndalin akuzat dhe ofendimet mes njëra tjetrës – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:51
I shkroi Erionit pas Për’puthen, Mikela i tregon vendin Ritvanës – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:49
Skandali mbi shtatzëninë e Ritvanës, ja e vërteta – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:47
Ritvana pothuajse gati të ndante çiftin e sotëm – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:46
Ritvana rikthehet ne program, përplaset me Mikelën pas shumë kohësh – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:31
Mikela dhe Ritvana, akuza dhe debate te forta ne studio – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:30
Ritvana ka një peng te forte nga Për’puthen, cila është – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:30
Mikela e prekur ndërpret përballjen me Ritvanën – Përputhen, 19 Maj 2022
19/05 19:30