Xhezair Zaganjori kandidat
30/05/2012 00:00

Pas orës 19:00 të mbrëmjes së mërkurë kanë nisur edhe orët më interesante, jo vetëm për negociatorët direktë të koalicionit qeverisës, por edhe për median dhe publikun.