Wake Up/ Zv. Ministri Rrumbullaku: Do mbështesim degët e rrezikuara në universitet
17/09/2021 11:57

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami Autore: Aida Tuci Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Wake Up/ “Ndjek njerëz që më japin vetëm energji pozitive”, Manjola Nallbani paska disa filtra
25/10 11:52
Wake Up/ Donjeta Zeqa: Shumë vajza i bashkohen fushatës së dhurimit të flokëve në “Tetorin rozë”
25/10 11:36
Wake Up/ “Largohet si kryetare e jurisë nga show “Shoku ynë Tili”, Manjolla Nallbani tregon arsyen
25/10 11:35
Wake Up/ Manjola Nallbani: Dhimbja më e madhe e kësaj kohë është se po vdesin ndjenjat
25/10 11:30
Wake Up/ 11 vjeçarja Jona Mulaj që dhuroi flokët e saj për për të sëmurat me kancer
25/10 11:27
Wake Up/ “Dua që flokët e mi ti marrë dikush me sy blu”, 11-vjeçarja i dhuroi për “Tetorin rozë”
25/10 11:14
Wake Up/ Manjola Nallbani, tregon disa “sekrete” nga shesh xhirimi i klipit “Vuj moj zemër”
25/10 11:08
Wake Up/ Edhe Manjola Nallbani “Vuan me zemër”. Këngëtarja flet për projektin muzikor
25/10 11:04
Wake Up/ Erindi Bejko: Bashkia në luftë të përditshme për të të liruar hapësirat publike
25/10 10:44
Wake Up/ Erindi Bejko: Oborret si hapësira publike nuk po e bëjmë nga halli, por u vlen fëmijëve
25/10 10:43
Wake Up/ “Oborret e shkollave si parqe një model që vjen nga Hollanda”, flet ideatorja, Ray Koçi
25/10 10:42
Wake Up/ Dhuruan flokët për të sëmurat me kancer në kuadër të “Tetorit rozë”
25/10 10:41
Wake Up/ Erindi Bejko dhe Dritan Shutina debatojnë për kthimin e oborreve të shkollave në parqe
25/10 10:32
Wake Up/ Eksperti Shutina: Sfida të kemi lulishte jashtë shkollës jo të kthejmë oborret në lulishte
25/10 10:24
Wake Up/ Dritan Shutina: Paguajmë taksën e pasurisë dhe s’ka asnjë investim në lagjen time
25/10 10:23
Wake Up/ Gazetari Nolian Lole flet për nismën për lirimin e hapësirave “të pushtuara” mes lagjeve
25/10 10:07
Wake Up/ Oborret e shkollave kthehen në “parqe” për qytetarët. Debati mes ekspertëve dhe Bashkisë
25/10 09:57
Wake Up/ Ideatorja Ray Koçi: Hapësirë publike s’krijojmë dot dhe shfrytëzojmë oborret e shkollave
25/10 09:55
Wake Up/ Erindi Bejko: Me rëndësi që pas mësimit fëmijët të kenë akses në oborret e shkollave
25/10 09:47
Wake Up/ Eksperti urbanistikës Dritan Shutina: Hapja e shkollës për gjithë publikun problem. Ja pse
25/10 09:39