Wake Up/ Shtypi i ditës, 30 Korrik 2021
30/07/2021 08:15

Pasqyra e lajmeve dhe ngjarjeve të ditës në shtypin e shkruar dhe atë online.

Wake Up/ Gazetari Artan Hoxha: Unë publikoj parcelat e kanabisit dhe më denoncon shteti. Absurde!
20/09 12:04
Wake Up/ Gazetari Artan Hoxha zbulon sesi arrin të hyjë dhe të filmojë në parcelat e kanabisit
20/09 12:04
Wake Up/ Gazetari Julian Kasapi: Jam kërcënuar për zbulimin e trafikut të kokainës nga Ekuadori
20/09 11:50
Wake Up/Gazetari Kasapi:Shqiptarët e trafikut të kokainës në Ekuadorit jetojnë në zona super luksoze
20/09 11:50
Wake Up/ Gazetari Julian Kasapi: Jam kërcënuar për zbulimin e trafikut të kokainës nga Ekuadori
20/09 11:47
Wake Up/ Artan Hoxha tregon ndikimin e parasë së trafikut të drogës në zgjedhjet politike
20/09 11:32
Wake Up/Eksperti Hajdarmataj: Arsyet pse u krijohet lehtësi e madhe grupeve të kokainës në Shqipëri
20/09 11:23
Wake Up/ Gazetari Julian Kasapi: Shqipëria është trafikuese por jo përdoruese e madhe e kokainës
20/09 11:17
Wake Up/ Gazetari Kasapi: Nuk ka grupe kriminale të mirëfillta shqiptare
20/09 11:13
Wake Up/ Eksperti Hajdarmataj: Lumi i Kokainës nuk mund te futet pa mbështetje policore dhe politike
20/09 11:13
Wake Up/ Gazetari Artan Hoxha: 36 mijë-38 mijë euro blihet kilogrami i kokainës
20/09 11:06
Wake Up/ Xhieldo Hyseni solisti i TKOB dhe i Alar Band: Mezi po e presim dyfshimin e pagës në Opera
20/09 11:05
Wake Up/ Çunat simpatikë të Alar Band tregojnë se kë po “gjuajnë” me këngën “Luj”
20/09 10:43
Wake Up/ World Press Photo stacionohet në Shqipëri. Prezantohen fituesit
20/09 10:43
Wake Up/ “Si funksionon trafiku i kokainës i koordinuar nga shqiptarët”.Flasin gazetarë e ekspertë
20/09 10:33
Wake Up/ Admir Malaj: Shqiptarët më shumë besojnë komshiun se mjekun
20/09 10:03
Wake Up/ Më shumë po hamë ilaçe se bukë. Ekspertët: Mbingopja me ilaçe po na dëmton
20/09 10:03
Wake Up/ Toma: Nuk u njohën recetat që u dhanë online. Na i quajtën shkelje
20/09 10:03
Wake Up/ Diana Toma: Pacienti shkon te farmacisti për të kontrolluar mjekun
20/09 10:02
Wake Up/ Shtypi i ditës, 20 Shtator 2021
20/09 09:50