Wake Up/ Shtypi i ditës, 15 Shtator 2021
15/09/2021 07:59

Pasqyra e lajmeve dhe ngjarjeve të ditës në shtypin e shkruar dhe atë online.

Wake Up/ “Martesa aplikohet në shtëpi, jo nëpër hotele” Sotir Qirjaqi e kap me brezin e ri
28/09 13:15
Wake Up/ Sotir Qirjaqi “ka vendosur” ta bindë publikisht Zhaklin Lekatarin që të martohet
28/09 13:13
Wake Up/ Alpinistja Ladi Sulo:Hap dritaren sheh pallate të larta. Ky është stres, të shkurton jetën
28/09 13:00
Wake Up/ Zhaklin Lekatari: Pa burrë dhe pa fëmijë jeton më gjatë sepse nuk ke stres
28/09 12:56
Wake Up/ Trajneri Dervishi. Pajisjet tona të para 100 viteve. Turp se përfaqësojmë Shqipërinë
28/09 12:48
Wake Up/ “Njeriu i veshur me pushtet vendoste se cili biznes “përhapte” virusin dhe cili jo”
28/09 12:43
Wake Up/ Enri Jahaj: S’është e drejta e biznesit të kontrollojmë klientët për pasaportë vaksinimi
28/09 12:39
Wake Up/ “Klientët në Kosovë të ndërgjegjësuar, e tregojnë vetë pasaportën e vaksinës në restorant”
28/09 12:29
Wake Up/ Shoqata e Bareve: Në Shqipëri rrihesh me klientët për më pak se një certifikatë vaksinimi
28/09 12:22
Wake Up/ “Paguajmë 12% të pagës për sigurime shëndetsore por na detyrojnë të paguajmë tamponin”
28/09 12:18
Wake Up/ Sindikalisti Halilaj: 20% e mësuesve janë kërcënuar me vendin e punës, nëse nuk vaksinohen
28/09 12:17
Wake Up/ Sindikata e Arsimit në Korçë: Mësuesve t’u bëhet tamponi falas
28/09 12:00
Wake Up/ Sindikalisti zbulon skandalin:Mësuesja u nxorr jashtë nga shkolla se s’kishte bërë vaksinën
28/09 11:57
Wake Up/ Sindikatat e arsimtarëve kundër vaksinimit me detyrim
28/09 11:37
Wake Up/ Eksperti Ndriçim Mehmeti: Shkollat me turne si shkolla analfabetësh
28/09 11:16
Wake Up/ Ndriçim Mehmeti thirrje mësusesve: Koha për bojkot. Mos lejoni t’ju detyrojnë vaksinën
28/09 10:56
Wake Up/ Studimi: Beqarët dhe çiftet që s’kanë fëmijë jetojnë më gjatë dhe preken më pak nga viruset
28/09 10:39
Wake Up/ Ndriçim Mehmeti: Qeveria i ka vënë mësuesit në mes të ringut
28/09 10:37
Wake Up/ Historike:Shqipëria e gjashta në botë dhe e treta në Evropë në sportin e harruar nga shteti
28/09 10:33
Wake Up/ Në Kosovë me pasaportë vaksinimi në bare e restorante. Reagimi: Po në Shqipëri pse jo?
28/09 10:15