Wake Up/ Pronari i restorantit në Prishtinë shkruan në xham: S’pranohen shtetasit e BE-së
29/06/2022 10:50

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Mbyllet një epokë Wake Up-i/ Protagonistët rrëfejnë për herë të parë prapaskenat…
29/07 12:22
Wake Up/ Temperatura deri në 36 gradë, parashikimi i motit për ditën e sotme
29/07 09:42
Wake Up/ Kë zgjedhim: Inteligjencën e bukur e Merlin Monroe apo inteligjencën e Anjshtajnit
28/07 11:38
Wake Up/ Multitaskin? Psikologia, jo nuk mund të bëjmë shumë gjëra, kemi 1 profesion
28/07 11:32
Wake Up/ Iris Luarasi: Më parë bëheshim të zgjuar, duhet të mbanim mend sot ka google map
28/07 11:31
Wake Up/ Një shkollë shqipe, për të mbajtur gjallë gjuhën dhe për të kënaqur shqiptarinë
28/07 11:30
Wake Up/ Iris Luarasi: Njerëzit në tërë botën janë njësoj, s’ka më në botë fëmijë pa telefon
28/07 11:25
Wake Up/ Shkolla e re, festë me donatorët, ish studentë të cilët investuan rreth 150 mijë euro
28/07 11:24
Wake Up/ Psikologia: Po bie inteligjenca, fëmijët po bllokojnë arsyetimin nga telefoni
28/07 11:22
Wake Up/ Psikologia: Trashëgojmë gjenet e mençurisë, por jemi bërë “rob” të teknologjisë
28/07 11:10
Wake Up/ Pedagogu Kolë Camaj: Shkolla shqipe në Malin e Zi, jemi të lumtur e të emocionuar
28/07 11:09
Wake Up/ “Lodrat e produkte kozmetike me kimikate, fëmijë të sëmurë e gra që nuk lindin dot”
28/07 11:06
Wake Up/ Granit Sokolaj: Lodrat e rrezikshme nga tregu u sekuestruan pas alarmit të BE-së
28/07 11:04
Wake Up/ Shteti i pamundur të kontrollojë, lodrat e rrezikshme shiten kudo e sillen kontrabandë
28/07 11:04
Wake Up/ Rreth 1 mijë faqe pirate on linë që shesin lodra me lëndë kimike të rrezikshme
28/07 11:03
Wake Up/ Vija bregdetare e mbushur me lodra të pacertifikuara e me lëndë të rrezikshme
28/07 11:03
Wake Up/ Përurohet shkolla shqipe në Malin e Zi, e rindërtuar nga nxënësit e saj të dikurshëm
28/07 10:56
Wake Up/ Zhvillimet teknologjike po sjell rënie të koeficientit të inteligjencës njerëzore
28/07 10:40
Wake Up/ Mjekja: Besimtarët nuk duan të bëjnë kontrolle e analiza për anomalitë
28/07 10:13
Wake Up/ Eriketa Kroi: Ju tregoj lindjen me muzikë klasik, 36 orë me Moxart e Bethoven
28/07 10:10