Wake Up/ “Open Cinema” filma në 12 qytete të Shqipërisë që nuk kanë kinema
23/07/2021 10:55

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami Autore: Aida Tuci Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Wake Up/ Ema Andrea: Shoh shumë paralele mes kohës së komunizmit dhe kohës që jetojmë
17/09 12:42
Wake Up/ Qiraxhi: Universitetet private kanë rritje të numri të studentëve
17/09 12:32
Wake Up/ Xhelaj: Të afrohet kurrikula me atë çfarë kërkon tregu i punës
17/09 12:31
Wake Up/ Qiraxhi: Universitetet publike kanë dështuar
17/09 12:15
Wake Up/”Ju flisni sikur jetojmë në Korene e Veriut”.Qiraxhi i kundërvihet zv. Ministrit Rrumbullaku
17/09 12:14
Wake Up/ Zv. Ministri Rrumbullaku: Do mbështesim degët e rrezikuara në universitet
17/09 11:57
Wake Up/ Xhelaj: Degët që kanë plotësuar kuotat 100% sportet, mjekësia dhe infermieria
17/09 11:49
Wake Up/ Dekani Peri: Arsimi i lartë është meritë
17/09 11:45
Wake Up/ Zv. Ministri Rrumbullaku: Do i orientojmë bursat drejt disa profesioneve
17/09 11:38
Wake Up/ Migen Qiraxhi: Rikthimi mesatares penalizoi studentët
17/09 11:30
Wake Up/ “Të rinjve u ndalohet qasja në universitet. Kjo më e rëndë se braktisja”, Migen Qiraxhi
17/09 11:30
Wake Up/ Zv.Ministri Rrumbullaku: Tkurrja në universitet natyrale, po ndodh kudo
17/09 11:19
Wake Up/ “Kuja” e Ema Andreas që krimet e komunizmit mos të harrohen
17/09 11:15
Wake Up/ “Bleona Qerretin e njoh që fëmijë”. Anita Hajradinaj flet për miqësinë me këngëtaren
17/09 10:50
Wake Up/ Anita Haradinaj: Dështimin nuk e pranoj, është për dembelët
17/09 10:48
Wake Up/ Haradinaj: Familje që kanë nevojë për dado, u çojmë një VIP në shpi të kujdeset për fëmijët
17/09 10:43
Wake Up/ Anita dhe Lola Haradinaj dy motrat krah njëra-tjetrës në “Vip Dado”
17/09 10:40
Wake Up/ Kalemaj për programin e qeverisë: Të mos taksohet puna dhe mbitaksohet shtresa e mesme
17/09 10:17
Wake Up/ Kalemaj: Pensionet në Shqipëri më të ulëtat në rajon. Programi i qeverisë i bukur në letër
17/09 10:16
Wake Up/ Çoçoli: Premtimi i qeverisë për rritjen e pagave i parealizueshëm. Nuk ka buxhet
17/09 10:16