Wake Up/ Olsi Bylyku: Të dashurës i iku truri nga modelja në klip. Ja çfarë më tha…
03/07/2020 09:17

Mëngjesin e sotëm në “Wake Up”, aktori i humorit u ndal edhe marrëdhënien e tij me të dashurën Egli: “Egli ma ka zbukuruar shumë jetën. Aktualisht nuk bashkëjetojmë, por herë pas here qëndrojmë tek shtëpia ime"- tha aktori i humorit. I pyetur nëse e dashura e tij është xheloze, Olsi rrëfeu: “Jemi zënë shumë gjatë xhirimeve të klipit të ri “Diablo” i cili pritet të dalë këtë javë. Kisha një modele, ishte shumë e bukur dhe protagonistja e klipit. Me të kisha një kërcim dhe Eglit i iku truri që nuk e prekja. I thashë: "Po thuaj mi gocë se e prek unë gjithë ditën"…pastaj u pendua se në dublën e radhës me tha qetësohu pak, mos e prek aq shumë"