Wake Up/ “Njeriu i veshur me pushtet vendoste se cili biznes “përhapte” virusin dhe cili jo”
28/09/2021 12:43

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Wake Up/ “Pasagjerët nuk kishin besim kur më shihnin mua grua shofere autobusi. Frikësoheshin!”
15/10 12:17
Wake Up/ “Tani do futem në kurs për patentë treni”, flet shoferja e parë e autobusit
15/10 12:16
Wake Up/ Thirrja e atletit Izmir Smajlaj: Ja pse duhet të merrni pjesë në maratonë!
15/10 12:02
Wake Up/ Mjeku: Në spitale kryhet rrethprerja për arsye fetare. S’ka asgjë të jashtëligjshme
15/10 11:47
Wake Up/ Mjeku kundërshton aktivisten: Nuk ka në statistikat zyrtare asnjë vdekje nga rrethprerja!
15/10 11:30
Wake Up/ Ylli Gurra: Mosinformimi i disa prindërve ka çuar në situata drastike të rrethprerjes!
15/10 11:17
Wake Up/ Ish-Myftiu Ylli Gurra: Rrethprerja është obligim fetar, jo detyrim
15/10 11:08
Wake Up/ Rrethprerja, fenomen i jashtëligjshëm. Reagimi i Ylli Gurrës së komunitetit mysliman!
15/10 11:07
Wake Up/ Aktivistja: Statistikat e vdekjeve të fëmijëve nga procedura e rrethprerjes në Shqipëri!
15/10 11:06
Wake Up/ Shqiptarja e parë shofere autobusi që theu tabutë në Maqedoninë e Veriut
15/10 11:05
Wake Up/ Mjeku Evin Dani: Në SHBA, fëmijëve u bëhet rrethprerje që në lindje
15/10 11:04
Wake Up/ Aktivistja: Synetllëku i jashtëligjshëm në Shqipëri. Reagojnë mjeku dhe ish-myftiu
15/10 11:03
Wake Up/ Të dielën maratonë. Bllok makinave. Si do të lëvizim në Tiranë. Flet kreu i qarkullimit
15/10 10:43
Wake Up/Mediat serbe kanë reaguar pas letrës dërguar SHBA-së për konfliktin në kufirin Serbi-Kosovë!
15/10 10:00
Wake Up/ Drilon S. Gashi: Mund të jetë lojë mediatike, por situata me Serbinë duhet marrë seriozisht
15/10 09:56
Wake Up/ Aktivistja: Të gjithë shqiptaro-amerikanët janë të brengosur për situatën në Kosovë
15/10 09:51
Wake Up/ Komuniteti shqiptar, boshnjak e malazez letër të hapur SHBA-së kundër kërcënimit serb!
15/10 09:44
Wake Up/ Shtypi i ditës, 15 Tetor 2021
15/10 08:06
Dita nis me vranësira por nga mesdita priten përmirësime të kushteve të motit
15/10 08:05
Wake Up/ Ndërtimi i teatrit nuk i interesoi asnjë politikani! Nuk u hynte në qerpik!
14/10 12:00