Wake Up/ Ndriçim Mehmeti: Qeveria i ka vënë mësuesit në mes të ringut
28/09/2021 10:37

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Wake Up/ Elona Bakiu: Arsyeja pse fillova të bëja video në Tik Tok, gjatë pandemisë…
20/10 12:13
Wake Up/ Doktori i Tik Tok: Kur debatoj me gruan janë videot që pëlqen më shumë publiku…
20/10 12:12
Wake Up/ Elona Bakiu: Në videot e mia reflektoj atë çfarë u ndodh nënave në përditshmëri
20/10 11:58
Wake Up/ Doktor Mario Ademaj: Përmes videove argëtuese jap mesazhe për shëndetin
20/10 11:48
Wake Up/ Zbuloni aplikacionin që blejnë gratë për të kontrolluar telefonin e bashkëshortit
20/10 11:39
Wake Up/ Mirgit Vata: 5 pikat që i kemi drejtuar Zuckerbergut për abuzimet në Facebook
20/10 11:37
Wake Up/ Deklarata e fortë e ekspertit: Facebook e lejon abuzimin në rrjet që të rrisë fitimet
20/10 11:35
Wake Up/ Mirgit Vataj: 200 linqe janë denoncuar si abuzim seksual në Facebook, gjatë pandemisë
20/10 11:34
Wake Up/ Gentian Progni: Aplikacioni që ju ndihmon të kontrolloni telefonin e fëmijës tuaj
20/10 11:31
Wake Up/ Shoqata e Transportit: Po falimentojmë por nuk do ta rrisim çmimin e biletës së urbanit!
20/10 11:04
Wake Up/ Shoqata e Transportit: Nuk mund të bëjmë rolin e policit kur qytetarët s’mbajnë maskën
20/10 11:01
Wake Up/ Qytetarët: Asnjë nuk e mban maskën në urban. Zihesh nëse ua kërkon
20/10 10:56
Wake Up/Maratonisti me 120 medalje: Nuk abuzoj asnjëherë me stërvitjen. Ja cilat janë sekretet e mia
20/10 10:54
Wake Up/Një doktor dhe një arkitekte yjet e Tik-Tok-ut.”Të ҫmendurit” pas videove në rrjetet sociale
20/10 10:54
Wake Up/ Ilir Këllezi që e shkon jetën më shumë duke vrapuar se ecur
20/10 10:43
Wake Up/ Ing. Mamir Hodo: Parkimi te sheshi të bëhet nënkalim. Ndërhyrja urgjente për trafikun
20/10 10:31
Wake Up/ Dr. Qirjako: Transporti urban burim i përhapjes së Covid
20/10 10:29
Wake Up/ Ing. Mamir Hodo: Zgjidhja për trafikun, të aplikohet qarkullimi me targa tek dhe çift
20/10 10:28
Wake Up/ Ing. Mamir Hodo: Ku kanë të drejtë operatorët e transportit publik ndhe ku jo
20/10 10:25
Wake Up/ Ing. Mamir Hodo: Është kthyer në kaos qarkullimi pas orës 07:30-21:00
20/10 10:25