Wake Up/ Jurgen Veizi, instruktor: Nëse lëviz me biçikletë dhimbjet e mesit nuk do t’i kesh më
21/01/2021 12:01

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami Autore: Aida Tuci Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Wake Up/ Ardonita Sabedini, sfidoi nanizmin për të realizuar ëndrrën e saj në fushën e modës
03/03 11:19
Wake Up/ Stilistja shqiptare me nanizëm: Dua të krijoj një koleksion për personat me aftësi ndryshe
03/03 11:15
Wake Up/ Jepen bursa studimi master në Universitet më të mira në SHBA. Kthimi në Shqipëri detyrim
03/03 11:08
Wake Up/ Demografi, Dr. Arjan Gjonça: Ne po plakemi si popull për shkak të emigracionit
03/03 11:08
Wake Up/Dr.Arjan Gjonça: Burimet në shëndetësi vijnë nga pagesa informale. Investimet shumë të ulëta
03/03 11:07
Wake Up/ “Kishim 20 vjet që thoshim se do të kemi një pandemi por se kur nuk e dinim”. Flet eksperti
03/03 11:07
Wake Up/ Sfidat demografike dhe shëndetësore me të cilat përballet Shqipëria në shekullin 21
03/03 09:57
WakeUp/”Klorokina dhe hidroksiklorokina,e përdorur si trajtim për Covid ndikon në rënien e dëgjimit”
03/03 09:57
Wake Up/ Mjeke, Anjeza Kuçi: Mbajtja e maskës po identifikon problemet me dëgjimin. Shtohen rastet
03/03 09:57
Wake Up/ Shtypi i ditës, 03 Mars 2021
03/03 08:40
Diell dhe temperatura deri në 18 gradë Celsius, njihuni me parashikimin e motit
03/03 08:26
Vaksinimi i të moshuarve +90 në Vlorë/ Mbërrijnë dhe persona nën këtë moshë: Këta tallen!
02/03 12:09
Wake Up/ Grupi arbëresh “Shega”: Projekti i radhës koncerte në Shqipëri dhe Kosovë
02/03 11:45
Wake Up/ Aktivistët kërkojnë 1000 firma për Pazarin e Milotit “mushkërinë” ekonomike të veriut
02/03 11:25
Wake Up/ Shega” grupi arbëresh që i këndojnë dashurisë. Publikojnë këngën “Arianna”
02/03 11:15
Wake Up/Dr.Aurora Dollenberg:Gjermania vaksinon të rinjtë sepse mutacioni i ri i Covid po i infekton
02/03 11:15
Wake Up/ Anita Likmeta nga Italia synon të krijojë rrjet në Shqipëri për startup-et e teknologjisë
02/03 11:15
Wake Up/ Sigurimi i katastrofave të bëhet i detyrueshëm”, thotë ekspertja e sigurimit të pronës
02/03 11:14
Wake Up/ Dr.Aurora Dollenberg: Qeveria gjermane po i frikësohet mutacionit të virusit Covid-19
02/03 10:18
Wake Up/ Dr.Rubena Maçi nga Italia: Jemi në valën e tretë të pandemisë, shkak mutacioni britanik
02/03 10:18