Wake Up/ Jupi:Conference League, abuzime me çmimet , kjo pret hovin e eventeve të tjera
24/05/2022 11:26

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Wake Up/ Piktorja: Lufta në Ukrainë, mesazhe arti në pikturë e mbishkrime për paqedashësit
06/07 11:18
Wake Up/ Sociologu: Ja cilët janë kombet që tradhtojmë më shumë sipas studimeve të fundit
06/07 11:16
Wake Up/ Detektivja: Në Shqipëri gruan e duan në shtëpi dhe mbajnë të fshehura të dashurat
06/07 11:16
Wake Up/ Gëzim Tushi: Flirtet gjallërojnë martesën, ja si zbulohen lidhjet paralele në verë
06/07 11:15
Wake Up/ Detektivja: Tirana qyteti i tradhtive, sociologu: Ofron kushte perfekt për erotikë
06/07 11:15
Wake Up/ Tradhtia, hakmarrje brutale deri në vrasje. Detektivja: Gratë falin burrat jo
06/07 11:14
Wake Up/ Sociologu: Trupi i njeriut jo vetëm për të punuar por edhe për kënaqësi seksualiteti
06/07 11:13
Wake Up/ Protestë me imazhe femrash, simbolikë e vijimit të jetës, e ardhmja është nëna
06/07 11:12
Wake Up/ Sociologu: Befasia për të zbuluar të dashurit e partnerëve ndodh në korrik dhe gusht
06/07 11:11
Wake Up/ Koncepti i protestës, artisti: Ku ka grua sundon paqja. Të ndalojmë luftën me kulturë
06/07 10:44
Wake Up/ Mesazhe përmes artit kundër luftës në Ukrainë, vuajnë shumë e përfitojnë pak vetë
06/07 10:42
Wake Up/ Tradhtojmë tërë vitin por në verë zbulojmë dashnorët, kemi hakmarrje ballkanike
06/07 10:38
Wake Up/ Artistët e rinj revoltë artistike kundër luftës në Ukrainë përballë ambasadës ruse
06/07 10:26
Wake Up/ Uji falas, kreu i bareve: Realizohet nëse ka kompromis me qeverinë e ulje taksash
06/07 10:21
Wake Up/ Vesi shqiptar: Kafe dhe ujë, kush ofron ujin falas ka burimin pranë ndryshe s’ia del
06/07 10:20
Wake Up/ Kreu i Shoqatës së Bareve: 10 vjet para doja të jepja ujë falas, ishte e pamundur
06/07 10:05
Wake Up/ Kreu i shoqatës së Bareve:Turp të blesh ujë në bidonë në vendin që noton mbi ujë
06/07 10:04
Wake Up/ Dështon procesi i dezinfektimit, shtohet numri i fëmijëve të prekur nga pickimet
06/07 09:56
Wake Up/ Lezhë, Laguna e Kune Vain dhe Shëngjin plot me mushkonja, pushuesit me spray me vete
06/07 09:55
Wake Up/ Shkodër, probleme me mushkonja në pyje e këneta, bizneset spërkasin privatisht
06/07 09:47