Wake Up/ “Gratë shqiptare të fiksuara për të përgjuar burrat.” Detektivja tregon rastet
19/01/2022 11:34

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare. Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami Autore: Aida Tuci Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Wake Up/ Vilma Masha: Himni i Romës më pëlqen pafundësisht por jam tifoze e Milan
26/05 12:00
Wake Up/ Gazetarja: Vështirësi gjatë transmetimeve, tifozë të pirë, të marrin mikrofonin
26/05 11:57
Wake Up/ Në gazetarinë sportive, e kanë më të thjeshtë të shajnë vajzat sesa djemtë
26/05 11:56
Wake Up/ Gazetarja Vilma Masha: Vajza ime si unë mban referate 2 vjeç, kaloj kohë me të
26/05 11:44
Wake Up/ Kepi: Mediat italiane përcollën informacion me nota negative, u bënë pishman
26/05 11:31
Wake Up/ Kepi:Roma fitoi kupën pas 31 vitesh në finalen unike në Tiranë, erdha si tifoze
26/05 11:29
Wake Up/ Gazetartja: Roma shpëtoi Italinë, nuk kishin fituar asnjë kupë nga viti 2008
26/05 11:28
Wake Up/ Gazetarja Alba Kepi: Jam tifoze e Romës prej 20 vjetësh, dashuri me golin e parë
26/05 11:24
Wake Up/ Muçoimaj:Fluksi i turistëve u prit me sukses, në evente ka edhe rritje çmimi
26/05 11:14
Wake Up/ Të përgatitemi për fluks vizitorësh, kaluam testin por tifozët nuk janë turistë
26/05 11:14
Wake Up/ Ekspertja: 30 mijë turistë, por kishim edhe nga ata që erdhën e ikën brenda ditës
26/05 11:11
Wake Up/ Turizmi, ekspertja: Ndeshja solli turistë familjarë që bënë organizime ditore
26/05 11:10
Wake Up/ Hashashi,Softa: Nëse Shqipëria do të ishte më e lirë,tifozët birra dhe marjuanë
26/05 10:53
Wake Up/ Eksperti i Sigurisë: Stadiumi është ndërtuar në zonë banimi, e papërshtatshme
26/05 10:52
Wake Up/ Softa: Konfrontimet polici-tifozeri, në 2015 ngjarje të frikshme në Romë
26/05 10:48
Wake Up/ Softa:Sendet e forta u kapën jashtë, policia përgjegjëse për siguri në stadium
26/05 10:44
Wake Up/ Rrëfehet Vilma Masha, ju tregoj jetën time mes sportit dhe rritjes së vajzës, Sea
26/05 10:36
Wake Up/ Finalja sportive, kartolina e këtij sezoni, mundësi e artë e turizmit shqiptar
26/05 10:31
Wake Up/ Roterdam, tifozët konfrontohen me policinë, plagosen 2 efektivë 70 të arrestuar
26/05 10:23
Wake Up/ Tifozeria romane bëri rrëmujë kryeqytetin por nuk ka fraksione të rrezikshme
26/05 10:21