Wake Up/ Eksperti: Në Tiranë, menaxhimi i trafikut zero. Nevojitet digjitalizimi për 50 vjet
16/05/2022 10:06

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Wake Up/ Konsulentja: Komunikimi është art që e kanë kuptuar sipërmarrësit dhe nëpunësit
29/06 11:21
Wake Up/ Konsulentja: Screenshot “më tha” “i thashë” zëvendësuan e-mailet zyrtare
29/06 11:20
Wake Up/ Konsulentja: Jo korrekt emoji në komunikim zyrtar, kujdes orarin kur shkruani
29/06 11:17
Wake Up/ Gazetari: Komunikimi në punë formal me shokët mund të jemi “cool-er”
29/06 11:03
Wake Up/ Konsulentja e marketingut: Gabojmë shkruajmë mesazhe pune sikur jemi “cool-er”
29/06 11:02
Wake Up/ Studimi i fundit tregon si të njohim të tjerët nga mënyra si shkruajnë mesazhe
29/06 10:58
Wake Up/ Pronari: S’pranoj në restorant shtetas të BE-së, Kosovës i’u mohua liberalizimi i vizave
29/06 10:57
Wake Up/ Elsa Ballauri:Vendimi i pronarit “Ndalohen shtetasit e BE-së”, gjetje jo shkelje
29/06 10:56
Wake Up/ Pronari s’i lejon hyrjen në restorant, evropianëve. Shtetasit e BE-së e përkrahin
29/06 10:55
Wake Up/ Aktivistja:“Evropianët larg restorantit”, vendim patriotik i një njeriu pasionant
29/06 10:54
Wake Up/ Poetja: Duhet t’ia dal me çdo kusht, po presin të dështoj por unë jam frymëzim
29/06 10:53
Wake Up/ Poetja: Fraza që u rrita: Mos shko në shkollë, do shkosh te burri, zotohu e bindu
29/06 10:52
Wake Up/ Letër publike për paragjykimet, “Jam feministe, dedikim për lirinë e vajzave”
29/06 10:51
Wake Up/ Poetja: Veriorët duan trashëgimtar, babai im u gëzua kur lindi djali pas 4 vajzash
29/06 10:51
Wake Up/ Pronari i restorantit në Prishtinë shkruan në xham: S’pranohen shtetasit e BE-së
29/06 10:50
Wake Up/ “Një kryeqytet pa tramvaj e pa tren, të ushtrojmë presion para zgjedhjeve lokale”
29/06 10:05
Wake Up/ Aktivisti: Peticion elektronik, qytetarët nuk kanë para në telefon për sms parkingu
29/06 09:53
Wake Up/ Banesat para vitit 2005 pa korsi parkingu, nëntoka i’u shit bizneseve jo banorëve
29/06 09:48
Wake Up/ “Tiranë, janë 10 veta që “zihen” për një vend parkimi, s’kemi transport cilësor”
29/06 09:48
Quizz-i në Wake Up
29/06 09:32