Wake Up/ Dy ‘mama’ të reja. Qeni i Krista Merkoçit dhe i Nevina Shtyllës qenkan shokë kopshti
22/10/2021 11:43

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Wake Up/ Arjan Bakalli: “Sara justifikohet për lidhjen sepse nuk e pëlqen mjaftueshëm DJ PM”
03/12 12:21
Wake Up/ Neda Balluku: “Big Brother ka qenë përvoja më e fortë në jetën time”
03/12 12:14
Wake Up/Arjan Bakalli për Big Brother:”VIP-at janë më të ndjeshëm emocionalisht se njerëzit normalë”
03/12 12:12
Wake Up/ Neda Balluku: “Puthja mes Donaldit dhe Beatrixit u nxit nga presioni”
03/12 12:06
Wake Up/ “Mua dhe Ogrenit na u deshën 2 muaj për t’u puthur në Donaldit dhe Beatrix veç disa minuta”
03/12 12:05
Wake Up/ Neda Balluku: “Unë dhe Ogreni nuk hymë në Big Brother për të gjetur dashurinë e jetës”
03/12 12:02
Wake Up/ Neda Balluku: “Në fund të vitit bëhem nostalgjike për Big Brother. Ja pse”
03/12 11:49
Wake Up/ Gazetari: “Lajmi bëri bujë në mediat ndërkombëtare. Në Suedi është komentuar pozitivisht “
03/12 11:45
Wake Up/ “Njëri ministër punoi si DJ në të zezë, tjetra ka borxhe”
03/12 11:45
Wake Up/ Suedia krijon çipin; Mat temperaturën, hap dyert, verifikon Pass Vaccine etj
03/12 11:44
Wake Up/ Qëndresa Krelani: “Me fqinjët e mi shkëmbej ëmbëlsira”
03/12 11:37
Wake Up/ Lorenc Jemini: “Qenin detyrohemi ta lëmë në hotel. Nuk kemi hyrje-dalje me komshinjtë”
03/12 11:36
Wake Up/Zana Guxholli tregon çfarë i ndodhi me fqinjët e papërgjegjshëm.”Ua vara faturën tek dera”
03/12 11:19
Wake Up/ Banorët që luajnë çift në Big Brother VIP po penalizohen apo kanë avantazhe
03/12 11:17
Wake Up/ Zana Guxholli: “Komshinjtë sot shkundin tapetin në shkallë dhe lënë plehrat në ashensor”
03/12 11:14
Wake Up/ Zgjidhet ministrja e parë transgjinore. Lina Axelsson Kihlblom në krye të arsimit në Suedi
03/12 11:13
Wake Up/ Lorenc Jemini: “Sot zihemi me komshinjtë për parkingun dhe ashensorin”
03/12 11:13
Wake Up/ “Erseka me Tiranën dy realitete të ndryshme për bashkëjetesën mes fqinjëve”
03/12 11:12
Wake Up/ Zana Guxholli: “Kam 30 vite pa pirë kafe me komshinjtë”
03/12 11:03
Wake Up/ “Ende i biem me okllai tavanit kur fqinjët bëjnë zhurmë”
03/12 11:03