Vedati dhe Alba në takim pas kaq shumë muajve – Ep. 187 Përputhen 12/06/2024
13/06/2024 09:25

Konkurentët rikthehen në skenën e Përputhen dhe analizojnë rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.