Varri i gjatë. Lugina e mbretërve? – Gjurmë Shqiptare
23/07/2022 20:45

Programi "Gjurmë Shqiptare" përfshin një audience të të gjitha moshave. Përfshirja e temave historike, zbulimi i zonave të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë, promovimi i pjesëve të fjetura, shpalosja e kulturës, trashëgimisë, ndërthurur me të sotmen bën që audienca e përthithur të jetë e konsiderueshme dhe gjithëpërfshirëse. Një pjesë e temave historike apo edhe e zonave që trajtohen në Gjurmë Shqiptare nuk njihen ose janë trajtuar përciptazi në historiografinë shqiptare. Gazetar: Marin Mema

Gjeniu i trishtë shqiptar. Tragjedia e harruar – Gjurmë Shqiptare
24/09 20:45
Historia e panjohur e GJERGJ KASTRIOTI SKËNDERBEUT – Gjurmë Shqiptare
17/09 20:45
Çfarë fshihet vërtetë në Butrint??? FAKTET! – Gjurmë Shqiptare
10/09 20:45
Kodra e mbushur me varre të vjetra… – Gjurmë Shqiptare
30/07 20:45
Varri i gjatë. Lugina e mbretërve? – Gjurmë Shqiptare
23/07 20:45
Shqipja e vjeter në dorëshkrimin e rrallë ? Si u zhduk ? – Gjurmë Shqiptare
16/07 20:45
Maja e shqiponjës. Qyteti i vjetër në Shqipëri… – Gjurmë Shqiptare
09/07 20:45
Misteri i një ndërtimi të ILIRËVE – Gjurmë Shqiptare
02/07 20:45
Dikur iliro-shqiptare, cila është rëndësia e PODGORICËS sot?
02/07 14:17
Dijetari i madh SHQIPTAR që nuk njihet fare në trojet SHQIPTARE – Gjurmë Shqiptare
25/06 20:45
Një masakër e madhe mes SHQIPTARËSH. Si u zhduk… – Gjurmë Shqiptare
18/06 20:45
Qyteti 3500 vjeçar Ilir. Çfarë fshihet? – Gjurmë Shqiptare
11/06 20:45
Si u masakruan mëse 8 mijë SHQIPTARË në pak muaj? – Gjurmë Shqiptare
04/06 20:45
KOSOVA e madhe dhe Kosova e vogël… Ku ndodhen? – Gjurmë Shqiptare
28/05 20:45
Thesari i madh i zbuluar në SHQIPËRI! – Gjurmë Shqiptare
21/05 20:45
Shqiptari që bëri 43 vjet burg deri në vdekje – Gjurmë Shqiptare
14/05 20:45
Shqiptari që kërkoi një super shpikje! Historia… – Gjurmë Shqiptare
07/05 20:45
Mali i shenjtë në zemër të Shqipërisë ? ILIRËT, ARBËRIT… – Gjurmë Shqiptare
30/04 20:45
Fshati shqiptar ku u zhdukën shqiptarët… – Gjurmë Shqiptare
23/04 20:45
Zbulohet thesari e qyteti Ilir mes maleve shqiptare??? – Gjurmë Shqiptare
16/04 20:45