Turp nga koka te këmbët, e ftuara nga Londra bën premtim publik: Kur të takohemi bashkë, do vesh…
08/04/2021 18:51
Ftesë në 5, Lindja në prani të fëmijëve, çmenduri apo realitet amerikan?, 14 Maj 2021, Pjesa 3
14/05 18:00
Pse në Shqipëri s’ realizohet lindja në vaskë? Moderatorja: Po i kalojmë caqet me këto kërkesa
14/05 18:00
Burri i moderatores qau për herë të parë dhe arsyeja nuk ishte ajo
14/05 17:45
Bashkëshorti u mbyt me qumështin e së shoqes, historia gallatë brenda maternitetit
14/05 17:45
Ftesë në 5, Me burrin në sallën e lindjes: Gra me turp apo burra frikacakë?, 14 Maj 2021, Pjesa 2
14/05 17:45
“Burri e ka për detyrë të rrijë me mua gjatë lindjes”, përplasja e Sara Karaj me Eneidën
14/05 17:45
Sara Karaj kujton momentin e lindjes e emocionuar: Darti ma bëri më të lehtë!
14/05 17:45
Çifti i lesbikeve që vuajnë mohimin e familjeve: Ne jemi njerëz të mirë, cili është faji ynë?
14/05 17:15
Ftesë në 5, La të shoqin & bën dasmë me një grua: Historia e Rremidës në SHBA, 14 Maj 2021, Pjesa 1
14/05 17:15
Shkodrania lesbike kujton martesën e parë me ish-burrin: E dashuroja, por kuptova që doja gra kur …
14/05 17:15
E ëma e pianistit të njohur shpërthen në lot: Emigrimi me vuajtje, pastroja shtëpitë e italianëve
13/05 21:59
“Gjej një shok të mirë dhe shijo jetën”, pianisti i bën urimin e papritur së ëmës
13/05 21:59
Ftesë në 5, A janë bërë më të mirë Adi, Selvija, Sibora e Anaidi? 13 Maj 2021, Pjesa 2
13/05 18:00
Ftesë në 5, Pianisti shqiptar:Racizmi & vuajtjet, shtysë për suksesin botëror, 13 Maj 2021, Pjesa 3
13/05 18:00
Urimi emocionues i Bietës për Kroin: Data 13 ters për të tjerët, bekim për mua!
13/05 17:30
Adi ngacmon live Siborën: Faleminderit Bieta që na bëre bashkë!
13/05 17:30
Ftesë në 5, Agjëruan gjithë muajin, Shpat Kasapi & Selvija luten për 1 fëmijë, 13 Maj 2021, Pjesa 1
13/05 17:30
A është nuse për shtëpi? Selvija e Shpatit bën batutën: Ruajta bakllavanë se…
13/05 17:30
“S’e pranova kot që isha i droguar”, gazetari thumbon kolegët: Ju mjaft u shtirët si të mirë
13/05 17:30
Selvija zbulon dhuratën modeste për Shpat Kasapin: Surprizën ia bënë prindërit e mi
13/05 17:30